Vse se začne v neokrnjeni naravi doline reke Kolpe

Smo družinsko podjetje iz Kostela, dela Slovenije, ki slovi po svojih divjih in neokrnjenih  gozdovih ter mnogih vodnih virih, med katerimi kraljuje najlepša reka na svetu, reka Kolpa. V tej  prečudoviti naravi nabiramo sestavine za najbolj pristne in naravne izdelke, ki jih imamo v svojem  asortimanu. Le tega sestavlja več različnih vrhunskih produktov, med katerimi so Lisac Organic  bezgov sirup SAMBUCUS, Lisac Organic jabolčni motni kis, Lisac Organic beli vinski kis, Lisac  Organic bezgov kis, Lisac Organic medeni kis in različne vrste lokalno pridelanega medu.  

Kot je že splošno znano, Slovenijo imenujemo tudi zelena dežela, Kostel pa se uvršča v širše  ribniško kočevsko območje, ki je ena najbolj gozdnatih in čistih pokrajin v Sloveniji. Tukaj  gozdovi pokrivajo kar 91 % celotne površine. Del le te predstavljajo pragozdovi (Krokar, Kočevski  rog), kjer se lahko občuti, kako intenzivna je narava v svoji najbolj prvinski obliki. Ti redki ostanki  pradavnine so posebnost tega območja, saj so to najstarejši pragozdovi v Evropi in so bili kot taki  tudi genska banka za vse ostale mešane (jelka, bukev) evropske gozdove. 

Kostel in dolina reke Kolpe, je uvrščena med destinacije odličnosti v programu Nature 2000.  Imenujejo pa jo tudi Dežela vode, in kot taka je tudi eden od najčistejših predelov Slovenije, in s  tem tudi Evrope.  

Od tu prihaja najbolj kakovosten med, prav tako pa so najvišje kakovosti tudi drugi naši produkti, ki nastajajo iz skrbno gojenih in nabranih surovin v tem čarobnem okolju.