Medovi

Medovi

Divja narava, prostrani gozdovi, milijoni cvetlic in čisto slovensko okolje ustvarjajo popolno  kombinacijo za pridelavo okusnega in čistega medu. Čebelja paša poteka v ekološko neokrnjeni  naravi, ki ponuja izjemne pogoje za pridelavo visokokakovostnega medu.  

Slovenija je domovina kranjske čebele, avtohtone slovenske čebele. Te male delavke v naši  neokrnjeni naravi nabirajo nektar (medičino) in mano, ki omogoča pridelavo kakovostnega medu s  pristnim okusom.  

Naše poslanstvo je pridelava najčistejšega in najkakovostnejšega medu. Skrbno izbiramo lokacijo  čebelnjaka in tako omogočamo čebelam pašo v čistem, s toksini neobremenjenem okolju, kjer ni  avtocest in drugih cest, industrijskih obratov ali drugih onesnaževalcev okolja. Naši izdelki so 100  % brez pesticidov, herbicidov in GSO. Zavedamo se pomena kvalitete in našim pridelkov ne  dodajamo nobenih konzervansov ali drugih aditivov. 

Pridelava medu pa je vsako leto odvisna od vrste naravnih dejavnikov, kot so vreme, pripravljenost  čebel in obilnost donosa. Zato je vsako točenje svoja zgodba in posledično je lahko vsakoletna  ponudba medu drugačna. 

Naš vrhunski med je tako živa narava, ujeta v majhen kozarček!  

Ponujamo vrhunski med v darilni embalaži, ki vsebuje štiri kozarce medu Lisac Organic po 250 gramov. V enem samem zabojčku združujemo različne vrste medu, tako da lahko uživate v večji  raznolikosti okusov. Naš med pa ni le odličnega okusa, ampak je tudi zelo hranljiv. To je popolno  darilo za ljubitelje medu!